Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

RURALTIN – servicii integrate pentru tinerii din mediul rural


Proiectul RURALTIN, derulat de ANST impreuna cu Fundatia Nationala pentru Romanii de Pretutindeni din Bucuresti, isi propusne oferirea de servicii integrate si personalizate de formare, informare, consiliere si consultanta pentru tinerii din mediul rural. In cadrul proiectului vor fi infiintate 3 centre suport pentru tineri, care vor activa in regiunile Nord-Est, Sud-Muntenia si Sud-Est. Aceste centre vor oferi acces la calculator si internet, cursuri de formare, acces la materiale informative, servicii de consiliere pentru ocupare profesionala si consultanta pentru dezvoltarea si diversificarea afacerilor locale.
Pentru a putea ridica această ţară este nevoie în primul rând de voinţă, perseverenţă şi încredere. Banii nu sunt cheia reuşitei. Mai ales tinerii din mediul rural, cărora li se adresează acest proiect, trebuie să ştie că ei şi puterea lor de a munci sunt principalul capital al unei afaceri. Iată că bani se găsesc, totul e ca tinerii să ştie cum să ajungă la ei şi apoi cum să-i foloseacă eficient", a declarat ministrul Tineretului şi Sportului, Sorina Plăcintă.

„Ne propunem să realizăm în cadrul acestui proiect cursuri şi servicii de formare, consiliere şi consultanţă pentru un număr cât mai mare de tineri din mediul rural", a declarat Eugen Popescu - director general al Fundaţiei Naţionale pentru Românii de Pretutindeni.

Proiectul este cofinanţat de Fondul Social European şi Ministerul Tineretului şi Sportului şi se adresează următoarelor categorii de tineri:

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

1. şomeri din mediul rural;
2. persoane inactive pe piaţa muncii din mediul rural;
3. manageri şi angajaţi din mediul rural.

Proiectul RURALTIN oferă servicii integrate şi personalizate de formare, informare, consiliere şi consultanţă. În cadrul proiectului se vor înfiinţa 3 centre suport, care vor activa în cele 3 regiuni: Nord-Est, Sud-Muntenia şi Sud-Est. Centrele vor oferi acces la calculator şi internet, cursuri de formare, acces la materiale informative şi servicii de consiliere pentru ocupare profesională.

Valoarea totală a proiectului este de peste 4.600.000 lei, din care aproape 3.800.000 lei reprezintă valoarea eligibila a finanţării nerambursabile acordată din Fondul Social European (fonduri europene).
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016